Ik wil graag een betaalbare website laten ontwerpen…

Bij Anwardo kan je binnen een vrij korte tijd een mooie laten maken. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met jou wensen en jou doelgroep. Je website wordt op maat afgeleverd en deze kan je zelf bijhouden d.m.v. een Content Management Systeem (CMS). Je website wordt ook responsive gemaakt voor tablets, smartphones en laptops. Responsive is een techniek waardoor je website zich aanpast aan het apparaat waarop de bezoeker je website bekijkt.

Het is van belang dat je website op het internet te vinden is. Door gebruik te maken van zoekmachineoptimalisatie wordt jou site ook daadwerkelijk gevonden. We gaan samen aan de slag om een visueel en inhoudelijk interessante website te maken.

Anwardo maakt een betaalbare website voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren.

Manier van werken

Tijdens een kennismaking bespreken we je bedrijf, de doelgroep, de vormgeving, de inhoud en wat je wilt bereiken met je website. Anwardo zal je wensen integreren in een site die je met trots aan de wereld laat zien. We gaan samen aan de slag om een visueel en inhoudelijk interessante website te maken gericht op jou specifieke klanten.

CMS: Je website in eigen beheer

Een Content Management Systeem is tijd- en kostenbesparend. Dit systeem is standaard in je website ingebouwd. Je website staat online in een omgeving waar je, na in te loggen, zelf je site up-to-date kan houden. Hiervoor heb je geen technische kennis nodig alleen een korte uitleg van mij. Wil je liever dat ik de website bij ga houden?

Dat is geen enkel probleem.

SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie

Via o.a. de zoekmachine Google wil iedereen graag met zijn of haar site gevonden worden en zo hoog mogelijk in de ranking staan. Door de zoekmachineoptimalisatie, welke kan worden toegepast op je website, ben je beter vindbaar. Kies voor het pakket “uitgebreid” als je gebruik wilt maken van een ‘basic’ SEO toepassing op je website. Helaas kan ik geen garantie geven voor optimale resultaten. Deze zijn namelijk van veel factoren afhankelijk. Wil je een website- en zoekwoorden analyse en alles eruit halen wat er in zit? Dan adviseer ik je een gespecialiseerd bedrijf aan te spreken.